Sıvı krema mutfakta gerçekten de çok yönlü bir malzeme. Sizce de farklı yemeklerde ve tatlılarda bu kadar yaygın kullanılmasının sebebi, lezzet ve kıvam katması mı? Özellikle pasta ve tatlı yapımında çırpılmış krema kullanımı, sunum açısından da büyük bir fark yaratıyor değil mi? Sos ve çorbalarda sıvı krema kullanmanın, yemeklere kattığı yoğunluk ve kremamsı doku hakkında ne düşünüyorsunuz? Kahvaltılarda omletlere eklenmesi ise bambaşka bir lezzet katıyor, değil mi? Bu kadar çok alanda kullanılması, mutfakta gerçekten vazgeçilmez bir bileşen haline getiriyor. Siz sıvı kremayı en çok hangi tariflerde kullanıyorsunuz?
Sıvı krema mutfakta gerçekten de çok yönlü bir malzeme. Sizce de farklı yemeklerde ve tatlılarda bu kadar yaygın kullanılmasının sebebi, lezzet ve kıvam katması mı? Özellikle pasta ve tatlı yapımında çırpılmış krema kullanımı, sunum açısından da büyük bir fark yaratıyor değil mi? Sos ve çorbalarda sıvı krema kullanmanın, yemeklere kattığı yoğunluk ve kremamsı doku hakkında ne düşünüyorsunuz? Kahvaltılarda omletlere eklenmesi ise bambaşka bir lezzet katıyor, değil mi? Bu kadar çok alanda kullanılması, mutfakta gerçekten vazgeçilmez bir bileşen haline getiriyor. Siz sıvı kremayı en çok hangi tariflerde kullanıyorsunuz?
Cevap yaz