Sıvı kremalı kurabiye tarifini okuduğumda, gerçekten de denemek için sabırsızlandım. Özellikle sıvı krema kullanımı, kurabiyelere kremsi bir doku katacağını düşündürttü. Yapım aşamalarındaki detaylar oldukça net, ama özellikle hamurun dinlendirilmesi gerektiği kısmı dikkatimi çekti. Buzdolabında dinlendirmek gerçekten de kurabiyelerin dokusunu nasıl etkiler? Ayrıca, çikolata parçaları ile zenginleştirildiğinde, lezzetinin daha da derinleşeceğini belirtmişsiniz. Peki, ceviz yerine başka hangi malzemeler ekleyerek farklı tatlar elde edebilirim?
Sıvı kremalı kurabiye tarifini okuduğumda, gerçekten de denemek için sabırsızlandım. Özellikle sıvı krema kullanımı, kurabiyelere kremsi bir doku katacağını düşündürttü. Yapım aşamalarındaki detaylar oldukça net, ama özellikle hamurun dinlendirilmesi gerektiği kısmı dikkatimi çekti. Buzdolabında dinlendirmek gerçekten de kurabiyelerin dokusunu nasıl etkiler? Ayrıca, çikolata parçaları ile zenginleştirildiğinde, lezzetinin daha da derinleşeceğini belirtmişsiniz. Peki, ceviz yerine başka hangi malzemeler ekleyerek farklı tatlar elde edebilirim?
Cevap yaz