Sıvı yağlı elmalı tart tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Elmaların hangi türüyle daha iyi sonuç alırım? Ekşi ve tatlı elmalar karışımı mı yoksa sadece tatlı elmalar mı kullanmalıyım? Ayrıca, üzerine tarçın eklemenin tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum. Eğer denemiş olan varsa, deneyimlerini paylaşabilir mi? Bu tarifteki malzemelerin oranlarıyla ilgili bir değişiklik yapmayı düşündüm, belki de şeker miktarını azaltmak faydalı olabilir mi?
Sıvı yağlı elmalı tart tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Elmaların hangi türüyle daha iyi sonuç alırım? Ekşi ve tatlı elmalar karışımı mı yoksa sadece tatlı elmalar mı kullanmalıyım? Ayrıca, üzerine tarçın eklemenin tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum. Eğer denemiş olan varsa, deneyimlerini paylaşabilir mi? Bu tarifteki malzemelerin oranlarıyla ilgili bir değişiklik yapmayı düşündüm, belki de şeker miktarını azaltmak faydalı olabilir mi?
Cevap yaz