Tuzlu sıvı yağlı kurabiye tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Özellikle atıştırmalık olarak çok pratik görünüyor. Malzemelerin hepsi el altında, sızma yağ ve yoğurt kullanmak da iyi bir fikir. Hamurun yumuşak olması gerektiği kısmı dikkatimi çekti, yumuşak bir hamur için nasıl bir kıvam tutturmalıyım? Ayrıca, peynir veya zeytin eklerken hangi türleri tercih etmek daha lezzetli olur? Tarifin sonunda servisi ve yanına ne yakışır demişsiniz, bu kurabiyelerin yanına hangi içecekler iyi olur sizce?
Tuzlu sıvı yağlı kurabiye tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Özellikle atıştırmalık olarak çok pratik görünüyor. Malzemelerin hepsi el altında, sızma yağ ve yoğurt kullanmak da iyi bir fikir. Hamurun yumuşak olması gerektiği kısmı dikkatimi çekti, yumuşak bir hamur için nasıl bir kıvam tutturmalıyım? Ayrıca, peynir veya zeytin eklerken hangi türleri tercih etmek daha lezzetli olur? Tarifin sonunda servisi ve yanına ne yakışır demişsiniz, bu kurabiyelerin yanına hangi içecekler iyi olur sizce?
Cevap yaz