Bayatlamayan sıvı yağlı kurabiye tarifini okurken aklıma geldi, bu tarifteki püf noktaları gerçekten işe yarıyor mu? Özellikle fırından çıkardıktan sonra soğutma ve saklama yöntemlerinin kurabiyelerin tazeliğini korumada etkisi nasıl? Ayrıca, hamura eklenen farklı malzemelerle denemeler yaparak nasıl farklı lezzetler elde edebilirim? Denediğinizde hangi malzemeler en çok hoşunuza gitti?
Bayatlamayan sıvı yağlı kurabiye tarifini okurken aklıma geldi, bu tarifteki püf noktaları gerçekten işe yarıyor mu? Özellikle fırından çıkardıktan sonra soğutma ve saklama yöntemlerinin kurabiyelerin tazeliğini korumada etkisi nasıl? Ayrıca, hamura eklenen farklı malzemelerle denemeler yaparak nasıl farklı lezzetler elde edebilirim? Denediğinizde hangi malzemeler en çok hoşunuza gitti?
Cevap yaz