Mısır unlu kurabiye tarifini okuduktan sonra, sulu yağ kullanmanın avantajlarını düşündüm. Gerçekten de hafif ve gevrek bir dokunun elde edilmesi açısından sulu yağın etkisi büyük mü? Ayrıca, tereyağı kullanmak da kurabiyelere zengin bir tat katarken, sulu yağın sağladığı uzun süre tazelik avantajını göz ardı edemeyiz. İkisinin de kendine has lezzetleri var, hangisinin daha iyi olacağını denemek için farklı tarifler denemek ilginç olabilir. Sizce hangi yağı kullanmak daha iyi sonuçlar verir?
Mısır unlu kurabiye tarifini okuduktan sonra, sulu yağ kullanmanın avantajlarını düşündüm. Gerçekten de hafif ve gevrek bir dokunun elde edilmesi açısından sulu yağın etkisi büyük mü? Ayrıca, tereyağı kullanmak da kurabiyelere zengin bir tat katarken, sulu yağın sağladığı uzun süre tazelik avantajını göz ardı edemeyiz. İkisinin de kendine has lezzetleri var, hangisinin daha iyi olacağını denemek için farklı tarifler denemek ilginç olabilir. Sizce hangi yağı kullanmak daha iyi sonuçlar verir?
Cevap yaz