Pasta yapımında hangi sıvı kremayı kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Yağ oranının pasta üzerindeki etkilerini deneyimlemiş biri olarak, yüksek yağ oranına sahip krema kullanmanın zengin bir tat sağladığını biliyorum. Ancak, hafif krema kullanarak daha hafif bir tat elde etmek de mümkün. Sizce çikolatalı bir pasta için en uygun krema hangisi olur? Ayrıca, meyveli pastalar için ne tavsiye edersiniz? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Pasta yapımında hangi sıvı kremayı kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Yağ oranının pasta üzerindeki etkilerini deneyimlemiş biri olarak, yüksek yağ oranına sahip krema kullanmanın zengin bir tat sağladığını biliyorum. Ancak, hafif krema kullanarak daha hafif bir tat elde etmek de mümkün. Sizce çikolatalı bir pasta için en uygun krema hangisi olur? Ayrıca, meyveli pastalar için ne tavsiye edersiniz? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Cevap yaz