Kurabiye tarifini okurken gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Sıvı yağlı nişastalı kakaolu kurabiyeleri yapmayı denemek istiyorum. Özellikle, malzemelerin basitliği ve adımların kolaylığı beni cezbetti. Sıvı yağ kullanarak daha hafif ve gevrek bir doku elde edebilmek harika bir fikir. Fırından çıkardığımda üzerinin hafif çatlaması da tam istediğim gibi. Sizce, bu kurabiyeleri yaparken kakao yerine farklı aromalar kullanmak nasıl olur? Mesela, hindistan cevizi eklemek kurabiyenin lezzetini nasıl etkiler?
Kurabiye tarifini okurken gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Sıvı yağlı nişastalı kakaolu kurabiyeleri yapmayı denemek istiyorum. Özellikle, malzemelerin basitliği ve adımların kolaylığı beni cezbetti. Sıvı yağ kullanarak daha hafif ve gevrek bir doku elde edebilmek harika bir fikir. Fırından çıkardığımda üzerinin hafif çatlaması da tam istediğim gibi. Sizce, bu kurabiyeleri yaparken kakao yerine farklı aromalar kullanmak nasıl olur? Mesela, hindistan cevizi eklemek kurabiyenin lezzetini nasıl etkiler?
Cevap yaz