Bitli kurabiye tarifini okuduktan sonra sormak istiyorum, sıvı yağ kullanmanın kurabiyenin dokusunu nasıl etkilediğini gerçekten merak ediyorum. Eğer sıvı yağ kullanırsam, kurabiyenin tadı ve dokusu tereyağı ile yapılanlardan ne kadar farklı olur? Ayrıca, hangi malzemeyi kullanırsam kullanayım, kurabiyenin yumuşak ve hafif olması için başka ne gibi ipuçları verebilirsin? Bu tarifteki her iki yağı da denemek ilginç olabilir gibi geliyor, senin deneyimlerin neler?
Bitli kurabiye tarifini okuduktan sonra sormak istiyorum, sıvı yağ kullanmanın kurabiyenin dokusunu nasıl etkilediğini gerçekten merak ediyorum. Eğer sıvı yağ kullanırsam, kurabiyenin tadı ve dokusu tereyağı ile yapılanlardan ne kadar farklı olur? Ayrıca, hangi malzemeyi kullanırsam kullanayım, kurabiyenin yumuşak ve hafif olması için başka ne gibi ipuçları verebilirsin? Bu tarifteki her iki yağı da denemek ilginç olabilir gibi geliyor, senin deneyimlerin neler?
Cevap yaz