Islak kurabiye için sıvı yağ kullanmanın avantajları arasında yumuşaklık, lezzet zenginliği ve kolay karıştırılabilirlik var. Ancak kalori içeriğini artırabileceği ve besin değerlerini kaybettirebileceği de belirtilmiş. Peki, sıvı yağ yerine tereyağı kullanılırsa, kurabiyenin lezzeti ve dokusu nasıl etkilenir? Sizce hangi alternatif daha sağlıklı bir seçim olur?
Islak kurabiye için sıvı yağ kullanmanın avantajları arasında yumuşaklık, lezzet zenginliği ve kolay karıştırılabilirlik var. Ancak kalori içeriğini artırabileceği ve besin değerlerini kaybettirebileceği de belirtilmiş. Peki, sıvı yağ yerine tereyağı kullanılırsa, kurabiyenin lezzeti ve dokusu nasıl etkilenir? Sizce hangi alternatif daha sağlıklı bir seçim olur?
Cevap yaz