Elmalı turta yaparken sıvı yağ kullanmanın avantajları ve dezavantajları hakkında düşündüğünüzde, hangisinin daha iyi sonuç vereceğine karar vermek zor olabilir. Sıvı yağın hamuru daha yumuşak ve esnek hale getirdiğini duydum, bu gerçekten doğru mu? Ancak lezzet açısından katı yağların zengin tadını özleyeceğimi düşünüyorum. Sizce bu durumda tercihimi sıvı yağa yöneltmek, lezzeti olumsuz etkiler mi? Ayrıca, farklı yağ türlerinin turta üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum. Mesela, zeytinyağı kullanmak tatlı bir turtada beklenmedik bir sonuca yol açar mı?
Elmalı turta yaparken sıvı yağ kullanmanın avantajları ve dezavantajları hakkında düşündüğünüzde, hangisinin daha iyi sonuç vereceğine karar vermek zor olabilir. Sıvı yağın hamuru daha yumuşak ve esnek hale getirdiğini duydum, bu gerçekten doğru mu? Ancak lezzet açısından katı yağların zengin tadını özleyeceğimi düşünüyorum. Sizce bu durumda tercihimi sıvı yağa yöneltmek, lezzeti olumsuz etkiler mi? Ayrıca, farklı yağ türlerinin turta üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum. Mesela, zeytinyağı kullanmak tatlı bir turtada beklenmedik bir sonuca yol açar mı?
Cevap yaz