Krema sıvı yapımında hangi malzemelerin kullanıldığı ve yapım aşamalarının detayları verildiğinde, evde krema yapmak isteyen biri olarak ilk aklıma gelen sorular şunlar oluyor: Tam yağlı süt yerine başka bir süt türü kullanabilir miyim? Ayrıca, stabilizatör olarak jelatin veya nişasta kullanmak arasında bir fark var mı? Eğer vegan bir alternatif düşünüyorsam, hangi yağları kullanmalıyım? Krema sıvısını ne kadar süre buzdolabında soğutmalıyım ki kıvamı tam istediğim gibi olsun? Son olarak, bu krema sos olarak kullanıldığında, hangi yemeklerde en iyi sonucu verir?
Krema sıvı yapımında hangi malzemelerin kullanıldığı ve yapım aşamalarının detayları verildiğinde, evde krema yapmak isteyen biri olarak ilk aklıma gelen sorular şunlar oluyor: Tam yağlı süt yerine başka bir süt türü kullanabilir miyim? Ayrıca, stabilizatör olarak jelatin veya nişasta kullanmak arasında bir fark var mı? Eğer vegan bir alternatif düşünüyorsam, hangi yağları kullanmalıyım? Krema sıvısını ne kadar süre buzdolabında soğutmalıyım ki kıvamı tam istediğim gibi olsun? Son olarak, bu krema sos olarak kullanıldığında, hangi yemeklerde en iyi sonucu verir?
Cevap yaz