Sıvı krema ile krem şanti arasındaki farkları öğrenmek gerçekten de önemli bir konu. Bir pasta yaparken, sıvı kremayı krem şanti yerine kullanmayı düşündüğümde, tatlıma zengin bir lezzet katabileceğini düşündüm. Ancak, soğuk tatlılarda krem şantinin daha uygun olduğunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bu durumda, görselliğin önemli olduğu bir pasta süslemesi yaparken krem şanti tercih etmek daha mantıklı değil mi? Sıvı kremanın çırpıldığında soğuk olmasının önemli olduğunu da bilmiyordum. Belki de bu detay, daha iyi bir kıvam elde etmemi sağlayabilir. Sizce de her iki ürünün kullanımı, tarifin gereksinimlerine göre değişiklik göstermeli mi?
Sıvı krema ile krem şanti arasındaki farkları öğrenmek gerçekten de önemli bir konu. Bir pasta yaparken, sıvı kremayı krem şanti yerine kullanmayı düşündüğümde, tatlıma zengin bir lezzet katabileceğini düşündüm. Ancak, soğuk tatlılarda krem şantinin daha uygun olduğunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bu durumda, görselliğin önemli olduğu bir pasta süslemesi yaparken krem şanti tercih etmek daha mantıklı değil mi? Sıvı kremanın çırpıldığında soğuk olmasının önemli olduğunu da bilmiyordum. Belki de bu detay, daha iyi bir kıvam elde etmemi sağlayabilir. Sizce de her iki ürünün kullanımı, tarifin gereksinimlerine göre değişiklik göstermeli mi?
Cevap yaz