Sıvı kremalı kek yaparken en çok merak ettiğim şey, kekin kabarması için yumurtaların oda sıcaklığında olmasının ne kadar önemli olduğu. Gerçekten de bu, kekin daha iyi kabarmasını sağlıyor mu? Ayrıca, kekin piştiğini kontrol etmek için kütür kütür bir kürdanın nasıl bir rolü var? Bir de, kekin üzerine çikolata sosu dökerek sunum zenginleştirme fikri çok hoş, ama sosun kekin üzerini kapatıp kapatmadığına dair bir deneyiminiz var mı?
Sıvı kremalı kek yaparken en çok merak ettiğim şey, kekin kabarması için yumurtaların oda sıcaklığında olmasının ne kadar önemli olduğu. Gerçekten de bu, kekin daha iyi kabarmasını sağlıyor mu? Ayrıca, kekin piştiğini kontrol etmek için kütür kütür bir kürdanın nasıl bir rolü var? Bir de, kekin üzerine çikolata sosu dökerek sunum zenginleştirme fikri çok hoş, ama sosun kekin üzerini kapatıp kapatmadığına dair bir deneyiminiz var mı?
Cevap yaz