Sıvı pasta kremasının daha koyu hale getirilmesi konusunda denediğiniz yöntemlerden hangisi en etkili oldu? Kuru malzemeler eklemek ya da soğutma yöntemleri arasında bir tercih yaptınız mı? Özellikle jelatin veya agar agar kullanarak elde ettiğiniz sonuçlar nasıldı? Farklı alternatif krema türlerinin kullanımıyla ilgili deneyimleriniz var mı? Bu yöntemlerden hangisini uygulamak, ne tür sonuçlar elde etmenizi sağladı?
Sıvı pasta kremasının daha koyu hale getirilmesi konusunda denediğiniz yöntemlerden hangisi en etkili oldu? Kuru malzemeler eklemek ya da soğutma yöntemleri arasında bir tercih yaptınız mı? Özellikle jelatin veya agar agar kullanarak elde ettiğiniz sonuçlar nasıldı? Farklı alternatif krema türlerinin kullanımıyla ilgili deneyimleriniz var mı? Bu yöntemlerden hangisini uygulamak, ne tür sonuçlar elde etmenizi sağladı?
Cevap yaz