Elmalı tartın hazırlanışı gerçekten çok pratik görünüyor. Özellikle sıvı yağ kullanarak hamurun hazırlanması, hem zaman kazandırıyor hem de lezzet katıyor. Hamurun dinlendirilmesi gerektiğini belirtmeniz çok önemli, çünkü bu adım gerçekten lezzeti artırıyor. Elmaların limon suyu ile kararmasını önlemek için hazırlanması da harika bir fikir. Peki, elmalı tartı yaparken kullandığınız elma türleri arasında bir fark var mı? Yoksa her tür elma ile bu tarifi uygulamak mümkün mü?
Elmalı tartın hazırlanışı gerçekten çok pratik görünüyor. Özellikle sıvı yağ kullanarak hamurun hazırlanması, hem zaman kazandırıyor hem de lezzet katıyor. Hamurun dinlendirilmesi gerektiğini belirtmeniz çok önemli, çünkü bu adım gerçekten lezzeti artırıyor. Elmaların limon suyu ile kararmasını önlemek için hazırlanması da harika bir fikir. Peki, elmalı tartı yaparken kullandığınız elma türleri arasında bir fark var mı? Yoksa her tür elma ile bu tarifi uygulamak mümkün mü?
Cevap yaz