Sıvı yağlı elmalı pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının yapımının oldukça kolay olduğunu düşünüyorum. Özellikle elmaların kabuklarını soyup ince dilimler halinde kesip hamura eklemek, pastanın lezzetini artıracak gibi görünüyor. Ayrıca, üzerine pudra şekeri serpip servis etmek gerçekten hoş bir dokunuş olacak. Sizce elmalardan hangi türü kullanmak en iyisi olur? Ekşi elmaların kullanılması, pastanın tadını nasıl etkiler?
Sıvı yağlı elmalı pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının yapımının oldukça kolay olduğunu düşünüyorum. Özellikle elmaların kabuklarını soyup ince dilimler halinde kesip hamura eklemek, pastanın lezzetini artıracak gibi görünüyor. Ayrıca, üzerine pudra şekeri serpip servis etmek gerçekten hoş bir dokunuş olacak. Sizce elmalardan hangi türü kullanmak en iyisi olur? Ekşi elmaların kullanılması, pastanın tadını nasıl etkiler?
Cevap yaz