Sıvı yağlı şekerli kurabiye tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa girip denemek istiyorum! Malzemelerin pratik olması ve yapım aşamalarının anlaşılır bir şekilde açıklanması çok güzel. Özellikle sıvı yağ kullanarak daha yumuşak bir doku elde edileceği bilgisi beni cezbetti. Sizce bu kurabiyeleri yaparken farklı malzemeler ekleyerek değişik tatlar denemek ne kadar etkili olur? Mesela, fındık veya kuru meyve ekleyince nasıl bir lezzet ortaya çıkar? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığına dikkat etmek gerçekten önemli mi? Deneyimlerinizle bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Sıvı yağlı şekerli kurabiye tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa girip denemek istiyorum! Malzemelerin pratik olması ve yapım aşamalarının anlaşılır bir şekilde açıklanması çok güzel. Özellikle sıvı yağ kullanarak daha yumuşak bir doku elde edileceği bilgisi beni cezbetti. Sizce bu kurabiyeleri yaparken farklı malzemeler ekleyerek değişik tatlar denemek ne kadar etkili olur? Mesela, fındık veya kuru meyve ekleyince nasıl bir lezzet ortaya çıkar? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığına dikkat etmek gerçekten önemli mi? Deneyimlerinizle bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz