Sıvı yağlı unlu irmik helvasını yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Kavurma işlemi sırasında irmik ve unun rengi altın sarısına dönene kadar beklemek biraz sabır gerektiriyor değil mi? Bu aşamada dikkat edilmesi gereken detaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, şeker miktarını damak tadınıza göre ayarlamak, helvanın lezzetini etkileyen önemli bir nokta. Sizce hangi tatlandırıcılar eklenirse daha lezzetli olur?
Sıvı yağlı unlu irmik helvasını yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Kavurma işlemi sırasında irmik ve unun rengi altın sarısına dönene kadar beklemek biraz sabır gerektiriyor değil mi? Bu aşamada dikkat edilmesi gereken detaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, şeker miktarını damak tadınıza göre ayarlamak, helvanın lezzetini etkileyen önemli bir nokta. Sizce hangi tatlandırıcılar eklenirse daha lezzetli olur?
Cevap yaz