Kek tarifindeki adımları okuduktan sonra, sence de sıvı yağ kullanmadan bu kadar nemli bir kek yapmanın sırları neler? Özellikle yumurtaların oda sıcaklığında olması ve karışımın iyi kabarması için nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda farklı deneyimlerin var mı? Fırının sıcaklığı da önemli gibi görünüyor, sen bu konuda nasıl bir yaklaşım benimsiyorsun? Ayrıca, kekin üzerine pudra şekeri serpmek sunum için gerçekten etkili mi, yoksa başka önerilerin var mı?
Kek tarifindeki adımları okuduktan sonra, sence de sıvı yağ kullanmadan bu kadar nemli bir kek yapmanın sırları neler? Özellikle yumurtaların oda sıcaklığında olması ve karışımın iyi kabarması için nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda farklı deneyimlerin var mı? Fırının sıcaklığı da önemli gibi görünüyor, sen bu konuda nasıl bir yaklaşım benimsiyorsun? Ayrıca, kekin üzerine pudra şekeri serpmek sunum için gerçekten etkili mi, yoksa başka önerilerin var mı?
Cevap yaz