Sıvı krema ile krema şanti çırpmanın mümkün olduğunu duydum ama sonuçların her zaman tatmin edici olmayabileceği belirtiliyor. Acaba sıvı krema ile çırpma işlemi yaparken ne gibi yöntemler kullanmak gerek? Sıvı kremanın kısıtlı stabilitesi nedeniyle, bu konuda daha fazla bilgiye sahip olmak faydalı olabilir mi? Özellikle tatlılarda ve pasta süslemelerinde hangi alternatifleri deneyebiliriz?
Sıvı krema ile krema şanti çırpmanın mümkün olduğunu duydum ama sonuçların her zaman tatmin edici olmayabileceği belirtiliyor. Acaba sıvı krema ile çırpma işlemi yaparken ne gibi yöntemler kullanmak gerek? Sıvı kremanın kısıtlı stabilitesi nedeniyle, bu konuda daha fazla bilgiye sahip olmak faydalı olabilir mi? Özellikle tatlılarda ve pasta süslemelerinde hangi alternatifleri deneyebiliriz?
Cevap yaz