Sıvı sütlaç gerçekten de Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından biri. Sizce de sadece özel günlerde değil, her zaman yapılabilecek kadar lezzetli değil mi? Pirinç ununun ve sütün birleşimiyle ortaya çıkan bu tatlının evde yapılmasının avantajları neler? Dışarıda satılanları denedikten sonra ev yapımı olanların tazeliği ve tadı arasındaki farkı kesinlikle hissediyorsunuzdur. Peki, siz evde yaparken tarifteki malzemeleri değiştirmeyi denediniz mi? Özellikle süt yerine farklı alternatifler kullanarak vegan bir versiyonunu yapmayı düşündünüz mü? Tarçın eklemek de harika bir dokunuş, değil mi?
Sıvı sütlaç gerçekten de Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından biri. Sizce de sadece özel günlerde değil, her zaman yapılabilecek kadar lezzetli değil mi? Pirinç ununun ve sütün birleşimiyle ortaya çıkan bu tatlının evde yapılmasının avantajları neler? Dışarıda satılanları denedikten sonra ev yapımı olanların tazeliği ve tadı arasındaki farkı kesinlikle hissediyorsunuzdur. Peki, siz evde yaparken tarifteki malzemeleri değiştirmeyi denediniz mi? Özellikle süt yerine farklı alternatifler kullanarak vegan bir versiyonunu yapmayı düşündünüz mü? Tarçın eklemek de harika bir dokunuş, değil mi?
Cevap yaz