Sıvı yağlı kakaolu kurabiye tarifini okumak beni heyecanlandırdı! Özellikle sıvı yağ kullanarak daha yumuşak bir kurabiye elde edebilmek harika bir fikir. Sizce bu tarifte ceviz ya da fındık kullanmak kurabiyenin lezzetini nasıl etkiler? Ayrıca, pişirme süresi tam olarak 10-12 dakika veriliyor, bu süre zarfında kurabiyelerin içinin yumuşak kalmasını sağlamak için başka ipuçları var mı? Denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız?
Sıvı yağlı kakaolu kurabiye tarifini okumak beni heyecanlandırdı! Özellikle sıvı yağ kullanarak daha yumuşak bir kurabiye elde edebilmek harika bir fikir. Sizce bu tarifte ceviz ya da fındık kullanmak kurabiyenin lezzetini nasıl etkiler? Ayrıca, pişirme süresi tam olarak 10-12 dakika veriliyor, bu süre zarfında kurabiyelerin içinin yumuşak kalmasını sağlamak için başka ipuçları var mı? Denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz