Bu elmalı muffin tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Sıvı yağ kullanmak gerçekten pratik bir tercih gibi görünüyor. Yoğurt olmaması, belki de daha hafif bir tat ve doku sağlayacaktır. Elmaların rendelenmesi veya küp doğranması, ben hangisinin daha iyi sonuç vereceğini merak ediyorum. Tarçın eklemek de güzel bir dokunuş olabilir, sizce hangi malzemeyi eklemek en iyi sonucu verebilir? Muffinlerin fırında pişerken yaydığı koku nasıl olur acaba? Deneyip görmek için sabırsızlanıyorum!
Bu elmalı muffin tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Sıvı yağ kullanmak gerçekten pratik bir tercih gibi görünüyor. Yoğurt olmaması, belki de daha hafif bir tat ve doku sağlayacaktır. Elmaların rendelenmesi veya küp doğranması, ben hangisinin daha iyi sonuç vereceğini merak ediyorum. Tarçın eklemek de güzel bir dokunuş olabilir, sizce hangi malzemeyi eklemek en iyi sonucu verebilir? Muffinlerin fırında pişerken yaydığı koku nasıl olur acaba? Deneyip görmek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz