Hindistan cevizi yağı ile ilgili bu bilgiler gerçekten ilginç. Gerçekten de sıcaklığa bağlı olarak katı veya sıvı formda bulunabilmesi, bu yağı mutfakta ve güzellik alanında oldukça çok yönlü hale getiriyor. Peki, sizce bu yağı kullanırken hangi formunu tercih etmemiz daha faydalı olur? Özellikle sağlığa olan faydaları göz önüne alındığında, katı formun pişirme için daha uygun olduğu söyleniyor, ama sıvı formunun da soğuk yemeklerde kullanımı çok popüler. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hindistan cevizi yağı ile ilgili bu bilgiler gerçekten ilginç. Gerçekten de sıcaklığa bağlı olarak katı veya sıvı formda bulunabilmesi, bu yağı mutfakta ve güzellik alanında oldukça çok yönlü hale getiriyor. Peki, sizce bu yağı kullanırken hangi formunu tercih etmemiz daha faydalı olur? Özellikle sağlığa olan faydaları göz önüne alındığında, katı formun pişirme için daha uygun olduğu söyleniyor, ama sıvı formunun da soğuk yemeklerde kullanımı çok popüler. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz